Wij rekenen geen voorrijkosten!

Heeft u een nieuw huis, of wilt u iets veranderen aan de elektrotechniek binnen uw bestaande woning dan helpen wij u graag. Het aanleggen of veranderen van elektra is geen alledaagse klus. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan en bekijk samen met ons welke mogelijkheden er zijn.

G. van der Wielen Elektro gaat met u in gesprek en geeft advies daar waar u het nodig heeft. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Voordat we tot actie overgaan maken we samen met u een plan. Wanneer kunt u ons inschakelen?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg of renovatie van installaties, storingen, onderhoud en het vervangen en/of uitbreiden van groepenkasten. Maar ook het leveren of monteren van rookmelders of domotica systemen waarbij installaties in huis vanuit een plek, via tablet of mobiel in- of uitgeschakeld kunnen worden.

Ook op zakelijk gebied staat G. van der Wielen Elektro voor u klaar. Onder andere scholen, musea en gemeenten doen een beroep op G. van der Wielen Elektro. Bij montage, storing of onderhoud zijn wij snel ter plaatse. Wij streven naar flexibele, snelle service met betrouwbaar personeel.