40 jaar trouwe dienst.

In de winter, wanneer de antennes van de daken waaiden, mocht Gerben al mee met zijn vader om te helpen bij storingen. Zijn vader Gerard begon zijn zaak 40 jaar geleden.

1 november 2014 wordt het jubileum van het bedrijf gevierd. G. van der Wielen Elektro bestond bij de start voornamelijk uit antenne- en schotelbouw. Later groeide het bedrijf uit tot elektro installatiebedrijf. Gerben hielp zijn vader al van kleins af aan. Eenmaal op de juiste leeftijd volgde hij een opleiding elektrotechniek. Hij ging in de leer bij een ander bedrijf, vader Gerard vond dat Gerben het vak bij iemand anders moest leren.

In 1991 kwam de nood aan de man. Gerard verbrijzelde bij een val van het dak beide hakken. Gerben nam vanaf dat moment de zaak waar. Vader Gerard gaf advies maar liet Gerben volledig zijn eigen weg inslaan. “Mijn vader heeft me in alle keuzes heel vrij gelaten, langzaamaan is het echt mijn eigen winkel geworden.”

Gerben van der Wielen (zoon) heeft zes jaar geleden G. van der Wielen Elektro officieel overgenomen. Nog steeds werken vader en zoon nauw samen. Inmiddels is het bedrijf uit zijn jasje gegroeid en is het bedrijfspand gevestigd nabij het huis van Van der Wielen junior.